Nyári tábor Balatonlellén

Szakkollégiumunk az idei évben 2021.08.27-08.30. között rendezte meg a balatonlellei nyári táborát, a BME Ifjúsági Táborában. 
Az eseményen a teljes időtartam alatt 12 tag vett részt, akik között voltak a szakkollégium aktív, próbás tagjai és öregtagjai is.
Az első napon a résztvevők kisebb csoportokban megérkeztek és elfoglalták a szállásukat. Az utazás fáradalmainak kipihenését követően, a strandolásé és Balatonlelle felfedezése volt a főszerep.
Második napon a pihenésé volt a főszerep a szakkollégium tagjai a borús idő ellenére birtokba vették a Balatont. A délutáni órákban két röplabda meccs között a vezetőség egy taggyűlést is tartott, ahol a szakkollégiumot és közösséget érintő témákat vitatták meg a tagokkal.
A harmadik napon a résztvevők újra útra keltek és felfedeztek Balatonlellét és környékét. Az egésznapos túrát követően, sütögetéssel zárták a napot. 
Az utolsó nap, a résztvevők kitakarították és a megadott időig elhagyták a tábort.

Idén a Miniszterelnökség Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter Nemzeti Tehetség Programhoz benyújtott NTP-SZKOLL-20-0067 számú, a “Fémek, a világháló csapdájában” című pályázatunkra 2 264 000 Ft támogatást nyertünk. A tábort az elnyert összegből finanszíroztuk. A 2021.01.01-től 2021.12.31-ig tartó támogatási időszakban további előadásokat, beszélgetéseket, kurzusokat szervezünk.