Lézergravírozás

A lézergravírozó egy LaserPecker LP2-es gép, amellyel szakkollégiumunk rendelkezik.

A gravírozási felkérést ezen az űrlapon lehet bejelenteni: BEJELENTŐ

Lézergravírozási szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételek:

  1. A gépészkari hallgatók, szakosztályok és műegyetemi szakkollégiumok, versenycsapatok vehetik igénybe a gravírozási szolgáltatást.
  2. A kölcsönzés általános feltételei: A gravírozási bejelentés áll a szolgáltatást igénylő nevéből, elérhetőségeiből, a gravírozni kívánt tárgy anyagából, a tárgy méretéből, mennyiségéből (helyszínéről, ha az nem mozgatható) a grafikát tartalmazó fájlból (szöveg adott betűtípussal, kép, G-kód), a gravírozás céljából és annak határidejéből.
  3. A szolgáltatást igénybe vevő hallgató nyilatkozik, hogy a gravírozásra vonatkozó jelen szolgáltatási feltételeket tudomásul veszi és elfogadja.
  4. Teljesítési határidő: A gravírozni kívánt tárgyak az átvétel napjától számított maximum 5 munkanapon belül el fognak elkészülni. Előzetes egyeztetés alapján, a gravírozás történhet még aznap is.
  5. Beosztás: Előnyt élveznek a tudományos munkához szükséges gravírozások, ezt követően a versenycsapatok, szakkollégiumok és az öntevékeny körök felkérései, minden egyéb esetben a jelentkezési határidő számít.
  6. A megadott adatokat, grafikákat bizalmasan kezeljük, melyhez csak a Szakkollégium vezetősége férhet hozzá, harmadik félnek azt ki nem adja. Továbbá minden új félév kezdetén törli az előző féléves adatokat.