Schwarzmüller gyárlátogatás

A szakkollégium 2021 októberében gyárlátogatást szervezett a Schwarzmüller Kft. dunaharaszti gyárába. A gyárlátogatásra két alkalmat hirdettünk meg. Az első alkalmat október 22-ére hirdettük, ez az alkalom sajnos alacsony létszámúra sikeredett, azonban az egy héttel később, október 29-én tartott alkalmon már sok résztvevő volt.
A dunaharaszti gyárban tett látogatásunk során rengeteg tudást szerezhettünk a Schwarzmüller itt épített gyáráról, illetve szakmai ismereteinket is bővíthettük, hiszen a gyárban egy nagy tapasztalattal rendelkező mérnök kolléga vezetett minket végig. A gyárlátogatás során a látogató csoportjainkat a gyár egész területén végigvezették, így a felépítmények gyártásának szinte minden lépését láthattuk az alkatrészek összeszerelésétől a színezésen át, a munkába állításig.

Idén a Miniszterelnökség Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter Nemzeti Tehetség Programhoz benyújtott NTP-SZKOLL-20-0067 számú, a “Fémek, a világháló csapdájában” című pályázatunkra 2 264 000 Ft támogatást nyertünk. A gyárlátogatást az elnyert összegből finanszíroztuk. A 2021.01.01-től 2021.12.31-ig tartó támogatási időszakban további előadásokat, beszélgetéseket, kurzusokat szervezünk.