Szív- és érrendszeri megbetegedések Magyarországon

2021. február 23-án rendeztük meg a Szív- és érrendszeri megbetegedések Magyarországon című pódiumbeszélgetésünket. Az esemény során három olyan szakembert fogadtunk előadóként, akik a témához kapcsolódó három különböző területen tevékenykednek; Dr. Zrubka Zsombor egészségügyi közgazdászt, oktatót, Dr. Oláh Attila kardiológust és Károly Dóra egészségügyi mérnököt. A járványhelyzetre való tekintettel az eseményt a Microsoft Teams felületén bonyolítottuk le.

Ezúton is szeretnénk megköszönni előadóinknak a színvonalas, tanulságos és jó hangulatú beszélgetést, valamint a hallgatóságnak a részvételt!

Idén a Miniszterelnökség Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter Nemzeti Tehetség Program NTP-SZKOLL-20 pályázat keretein belül a „Fémek, a világháló csapdájában” című pályázatunkra 2 264 000 Ft támogatást nyertünk. Ezt a rendezvényt az elnyert összegből finanszíroztuk. A 2021.01.01-től 2021.06.30-ig tartó támogatási időszakban további előadásokat, beszélgetéseket, kurzusokat szervezünk, valamint konferenciarészvétet biztosítunk.

Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember és szöveg